Training

Trainingen die aangeboden worden door Bureau Boutens dragen bij in het vergroten van de operationele en commerciële slagkracht voor organisaties. Bureau Boutens biedt diverse trainingen aan om vaardigheden op het gebied van commercie, communicatie en management optimalisatie.
In de visie van Bureau Boutens wordt een optimaal leereffect bereikt wanneer het trainingsprogramma gaat over concrete bedrijfssituaties. De training zal per project afgestemd worden op de werkpraktijk van de deelnemers om zo een optimaal rendement te behalen.

Trainers

De trainers van Bureau Boutens zijn net als ieder mens uniek, wat betreft achtergrond, studie en ervaring. Door deze verscheidenheid kan bedrijfsblindheid worden voorkomen en zal de meest geschikte trainer aan uw bedrijf gekoppeld worden. Hierdoor ontstaat een prettig samenwerkingsverband waar wij graag naar uitzien.

De grote persoonlijke betrokkenheid van de trainers van Bureau Boutens draagt bij in de relatie tussen klant en leverancier. Een relatie gebaseerd op gelijkwaardigheid, wederzijds vertrouwen en open communicatie. Bureau Boutens zal in samenwerking met uw bedrijf of organisatie een stappenplan doorlopen om de opzet, ontwikkeling, uitvoering en nazorg van een training te voorzien.