Véronique Boutens

Véronique Boutens 

Coachend trainen, dat is de stijl van trainen van Bureau Boutens. Op deze wijze werken we met de deelnemers die onze trainingen volgen.  Dat betekent dat wij niet alleen de  gewenste vaardigheden trainen maar ons ook richten op de gewenste gedragsverandering door inzet van coachtechnieken. Daardoor is het  effect van de Boutens trainingsmethodiek veel groter en het nieuwe gedrag direct zichtbaar op de werkplek. We trainen met kleine groepen waardoor we veel ruimte hebben voor individuele aandacht. Met succes verzorgen wij al vele jaren bij diverse ziekenhuizen, zorginstellingen, farmacie en apothekers het complete trainingsaanbod.

trainer, Senior Practitioner coach (NOBCO), NMI registermediator


Jimmy Jap-Ngie

Jimmy
Jap-Ngie 

 

 

 

 

 

 

Na zijn studie psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, studeerde Jimmy Jap-Ngie in 1999 af aan de Toneelacademie. Deze twee studies vormen een perfecte combinatie voor zijn werk als trainer, want Jimmy kan zich als geen ander inleven in situaties en mensen. Bezig zijn met vragen, blokkades, bewust en onbewust gedrag, is zijn kracht. Hij ervaart dat mensen krachtig kwetsbaar kunnen zijn en daardoor in korte tijd veel kunnen leren.

Jimmy heeft ruime ervaring in het geven van trainingen binnen psychiatrische inrichtingen, Justitie en Defensie. Centraal daarbij staan praktijkgerichte onderwerpen zoals taakoverdracht en teamoverleg, feedback geven en ontvangen, regie houden in een gesprek en grenzen aangeven. Zijn specialisme is: omgaan met agressie en communiceren in complexe situaties.

In zijn trainingen is Jimmy transparant,eerlijk en werkt hij veel met de dynamiek en interactie in een groep. Hij weet mensen op een zachte manier effectief te confronteren, opdat ze met tenminste één geoefende tool of theorie huiswaarts keren om deze concreet in de praktijk toe te passen.

trainer/coach


Paula van Hoff

Paula van Hoff 

 

 

 

Paula van Hoff is arbeids- en organisatiepsycholoog en coach. Voordat zij bij Bureau Boutens ging werken, heeft zij ervaring opgedaan bij een landelijk trainingsbureau. Als coach heeft zij ervaring in loopbaan begeleidingstrajecten en het coachen van medewerkers die vastlopen in hun functie. Zij adviseert leidinggevenden bij arbeidsproblemen van hun medewerkers.

Paula heeft tevens ervaring met het uitvoeren van diverse projecten op het terrein van Personeel & Organisatie en als studieadviseur. Haar missie is het ontwikkelen van mensen in organisaties, waarbij zij met name veel affiniteit heeft met non-profit organisaties. Paula is een trainer/coach van nature, ze traint vanuit respect en ruimte voor de ander, maar weet ook te confronteren wanneer dat nodig is. Deelnemers voelen zich snel op hun gemak en durven met haar het vaak lastige proces van zelfreflectie aan te gaan.

arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer/coach


Cees Snippe

Cees Snippe 

 

 

 

 

 

 

 

Cees Snippe komt oorspronkelijk uit het voortgezet onderwijs, waar hij de vakken Biologie en Bewegingsonderwijs doceerde. Daarnaast heeft hij veel met sportteams gewerkt. Zijn specifieke belangstelling voor het werken met teams heeft daar zijn oorsprong. Met elkaar een concreet en tastbaar doel nastreven en voortdurend het proces en de dynamiek binnen een groep stimuleren, maken dat Cees met veel passie ruim vijftien jaar zijn trainingen geeft.

Cees heeft ervaring in het ontwikkelen en geven van trainingen aan apothekers, de farmaceutische industrie en farmaciestudenten van de Universiteit van Groningen. Hij traint met name op het gebied van teamontwikkeling, cultuur(verandering), management & development en persoonlijke effectiviteit.  Tevens is hij de laatste jaren met grote betrokkenheid actief als loopbaanbegeleider en -adviseur.

Cees blinkt uit om deelnemers te helpen om in hun kracht te gaan staan waardoor zij betere prestaties leveren en met veel passie en plezier hun werk uitvoeren. Hierdoor leveren medewerkers een optimale bijdrage aan een goed functionerende zorg.

trainer, loopbaancoach/-adviseur