Ondernemen tijdens de crisis; uitdaging of ondergang? 50% subsidie voor uw plan!

Ondernemen tijdens de crisis; uitdaging of ondergang?50% subsidie

 

Uitdaging natuurlijk! Het zijn moeilijke tijden voor veel bedrijven in alle branches. De orders nemen af en de omzet daalt. Als ondernemer staat u voor de uitdaging om uw bedrijf gezond te houden.

Zeilen met de wind tegen, zo voelt het nu voor veel ondernemers. Er moet een andere koers gevaren worden. Dat vraagt van u een duidelijke visie op de toekomst en het maken van strategische keuzes.

 

Dat zijn mooie woorden maar hoe pakt u dat aan in de praktijk?

De adviseurs van Bureau Boutens kunnen u daarbij ondersteunen. Grote betrokkenheid en onze no-nonsense aanpak brengen u succes. Samen werken aan een aanpak die aansluit bij uw onderneming. Hierbij richten wij ons natuurlijk op groei en continuïteit.

 

U kunt subsidie krijgen voor de volgende trajecten:

  • het schrijven van een strategisch marketingplan;
  • het uitvoeren van marktverkenning;
  • het onderzoeken van bedrijfsovername.

 

Hoe gaat u dat betalen? 50% subsidie voor uw plan!

Voor MKB-ondernemers in Noord-Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe) bestaat er de NIOF 2013 subsidieregeling. Hiermee kunt u 50% subsidie ontvangen voor het inschakelen van een deskundige van Bureau Boutens.

Een hoop gedoe een subsidieaanvraag?

Bureau Boutens heeft een unieke samenwerking met het landelijk subsidieadviesbureau Subvention. Wij kunnen het gehele subsidietraject voor u verzorgen, waardoor u het maximale voordeel kunt behalen. U heeft daar verder geen omkijken meer naar. Grijp nu uw kans, want 50% van uw investering wordt vergoed:

 

U kunt ons bellen voor een vrijblijvend gesprek 0570 750700 of maak gebruik van ons contactformulier.

 

Met vriendelijke groet,

 

Véronique Boutens

directeur

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.